Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oremo

Niebo cię woła
Niebo o twe żale prosi
Niebo cię szuka po całej ziemi
A ty na bruku
W podartym odzieniu
Z drącymi dłońmi
Z palącymi usty
Wykuwasz z ziemi
Modły
Do nieba.

1754 wyświetlenia
36 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!