Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

niebo barwione sennym słońcem
na nim kwiaty
wyrysowane wieczornym szeptem

w tym wszystkim ja
i moje ciepłe dłonie
które głaszczą najpiękniejsze myśli
o Tobie

Synku

14 053 wyświetlenia
88 tekstów
29 obserwujących