Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebieskim ptakiem
przeleciałem Twój umysł.
Słodko ćwierkałaś.

"leniwie wykorzystana" (do obrazu Loui Jover)
październik 2014

28 112 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
  • Odys syn Laertesa

    15 October 2014, 15:00

    Miłego zerkania :)