Menu
Gildia Pióra na Patronite

słońce czerwieni nad nieboskłonem

niebawem zmrok widok pochłonie
daleko nam do siebie
choć pod jednym niebem

nocą srebrzyste
gwiazdami usłane
pod
przysiądę

wtulę w marzenia
na momencik
może godzinkę
prawdę zegar wskaże

choć chwilkę razem ty i ja
wszak
nowa wiosna

witaj

Krystyna A.Sz. 31.03.2017r.

70 237 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    7 April 2017, 12:32

    Dzięki Michał...odwzajemniam pozdrowienia :)

  • silvershadow

    1 April 2017, 21:42

    Pięknie, Cris. Oby ta magiczna chwila trwała jak najdłużej.
    Pozdrawiam :)