Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

niebawem wiosna
pełna słońca
frywolnego tańca
firanek w oknach
zawijanych w grzeszne myśli
włosów na palcu
wystawianych ramion
do wycałowania

Sylwia Pryga

40 726 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
  • Monika M.

    16 March 2023, 22:18

    Świetne! Lekko zakręcone;):).

    • Sylwia P.

      17 March 2023, 07:52

      Dziękuję, mały kadr zamknięty w słońcu 🙂🌷🌷🌷