Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieboschron

Nieba
się nie
bać
latać
pod niebo-
-skłonem
po niebo-
-skronie
sięgać dłońmi
słońce, słońce
płonie jak moje
skronie
gdy jestem
w niebo-
-schronie.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!