Menu
Gildia Pióra na Patronite

Terminy uważności

nie zwracajcie odwagi
do tego co się dzieje
nawet gdy świat się chwieje
nawet gdy nasiąkają bandaże i oczy
dzieło działo swe wytoczy

4545 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!