Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pozostanę obojętny

Nie zostawiaj wszystkiego obojętnie
by pokazać jak bardzo jesteś silna
Nie zostawiaj wszystkiego by odejść
by pokazać że Ci nie zależy
Wiesz dobrze że czas leczy rany
i doprowadza do zapomnienia
Nie odchodź proszę
Nie uciekaj ode mnie
Tyle lat budowaliśmy szczęście
by pokazać innym że istnieje miłość
Tyle lat budowaliśmy nadzieje
by ktoś jej nie zburzył
a teraz mam przejść obok Ciebie obojętnie
nie oglądając się za siebie?
Do czego zmierzamy?
Gdy tak jak młotem burzymy ściany naszej miłości
które tak długo budowaliśmy
o które tak długo staraliśmy się
Tak długo się starałem i tak daleko zaszedłem
aby dać Ci szczęście
zburzyło je jedno słowo
I znów płaczę i ocieram łzy
bo nie mogę zapomnieć jak bardzo wierzyłem
bo nie mogę zapomnieć jak bardzo się angażowałem
Tak bardzo się starałem
by pokazać Ci jak można wspaniale żyć
by pokazać Ci że można kochanym być
Urwała się więź naszej rzeczywistości
Urwała się więź naszej miłości
Urwała się więź naszego życia
Urwała się więź wspólnego zdobycia
I znów płaczę i ocieram łzy
bo nie wrócą chwile z Tobą
które ciągle wspominam
i nie ukrywam że jest mi bardzo ciężko
w samotności przechodzić te same drogi
i nawet kiedy będę daleko od Ciebie
by życie układać od nowa
wiedz że
nigdy nie wymarzę Cie z mojej pamięci

Czytaj z podkładem muzycznym: Linkin Park Easier to run
http://www.youtube.com/watch?v=Ou_aTbmz7zY

14 694 wyświetlenia
98 tekstów
5 obserwujących
  • Julka 10

    28 May 2012, 08:37

    Ech...Jakubie, skomplikowana ta Twoja miłość od ...pierwszego wiersza :) ale mam nadzieję, że ostatni będzie jednak pięknym zakończeniem :):)

    Serdecznie pozdrawiam :)

  • misiek45

    27 May 2012, 23:20

    Piękny wiersz,pozdrawiam

  • agniecha1383

    27 May 2012, 22:12

    ech jakie to...ładne...