Menu
Gildia Pióra na Patronite

W stanie podświadomości

Nie znasz moich snów
Nie wiesz o czym marzę
Nie Jesteś w stanie odgadnąć
Czego najbardziej pragnę?
Nie zadajesz pytań
Ja nic nie mówię
Łączy mnie z Tobą miłość,
czy iluzja?

93 731 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!