Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

nie znam
tego człowieka
ukrytego
po drugiej stronie
brązowych źrenic

nie znam
marzeń
tłukących się
pod czaszką
na których
spełnienie
czeka wytrwale
od lat

nie znam
dotyku
jego palców
na mych powiekach
gdy z bólu
szukam ukojenia
w ich złączeniu

a jednak
dotykam go
każdym słowem
boleśniej
pamiętliwie
niczym
wzrokiem
sunącym
od stóp
po twarz

a jednak
znaczę go
słowami
jak
swoje ciało
tatuażami

4844 wyświetlenia
120 tekstów
43 obserwujących
  • I_love_you_;*

    7 September 2012, 00:15

    niebieskie źrenice i wszystko się zgadza, niestety...
    pozdrawiam

  • czarna mamba

    6 September 2012, 21:29

    łałłłłłł ladnie:)