Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie znam jeszcze twojego imienia,
by zatytułować nim ten wiersz
nie znam twoich oczu,
ale czuję, jak powoli się w nich zakochuję

nie wiem, czego szukam w tłumie
nijakich, posępnych twarzy,
ale nie przestanę,
bo wiem, że wynagrodzisz mi to,
kiedy wreszcie cię znajdę

będziesz domem, w którym chciałam dorosnąć
i z tobą w końcu zrobię to dobrze

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący