Menu
Gildia Pióra na Patronite

moja jesień

Nie znają mojej jesieni
nie wiedzą o jej istnieniu

to nie tylko aura za oknem
to także to co mam w sobie

poznali już moją wiosnę
myślą że zawsze tak ćwierkam

lecz gdy ptaki odlatują
zostawiają puste gniazdo

wtedy pojawia się moja jesień
mgłą ponurą otula serce

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • CzerwonaJakKrew

    13 November 2012, 20:06

    Wiosna już blisko...:))
    A dla niektórych jesień trwa wiecznie...
    Pięknie...

    Pozdrawiam,
    CzerwonaJakKrew

  • RapeMe!

    12 November 2012, 15:20

    dziś uśmiechnęłam się do siebie idąc ulicą...
    wiosna jest już blisko..

    pozdrawiam gorąco Mario
    Dziękuję Anno

  • miramija

    12 November 2012, 14:18

    Zatrzymał mnie Twój wiersz... ta jesień w sercu... przyjdzie i czas na wiosnę... pozdrawiam :)

  • RapeMe!

    11 November 2012, 20:17

    dziękuję

  • zielarka1

    11 November 2012, 20:13

    Piękny wiersz.. :)

    Pozdrawiam.