Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie-wie(r)sz

Nie zmrużę oka
Szkoda czasu na sen
Pewnie to ostatnia noc
Z Tobą
A jutro zapomnę
Zacznę wszystko od nowa
Grubą kreską oddzielę
Wczoraj od dziś
Choć jutro tak blisko
To jednak odległe
Złodziej czasu z Ciebie
Mówisz życie ma sens
I to nie byle jaki
Nie śmiem myśleć inaczej
Tylko idź już sobie...
...i zamknij za sobą drzwi

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!