Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Minęło

Nie zmienisz tego co już się stało
Choć tyle wersji już było w głowie
Nic już nie jest takie jakie być miało
Serce umilkło w tamtej rozmowie

Nie szukaj odpowiedzi bo one rodzą pytania
Na które nikt Ci już nie odpowie
Wpisane w życie bolesne rozstania
Ślady tych uczuć zamkniętych w słowie

Było minęło tak być musiało
By inne drogi stanęły przed Tobą
Życie okrutne zrobiło co chciało
Byś Ty mógł zostać dzisiejszym sobą

13 130 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!