Menu
Gildia Pióra na Patronite

bunt bytu pierwotnego w człowieku

Nie zgadzam się na śmierć!
Nie czas na umieranie,
Póki żyję, chcę żyć!
I niech tak pozostanie.

6626 wyświetleń
84 teksty
31 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!