Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie zdzieraj opuszków
na przypadkowym dotyku

to kwestia zaufania
by nagle zechcieć

oswoić pozytywne myśli
słuchając tylko siebie

i wsłuchać się w szum
studni goryczy
z której wydobywa się
każda przypadkowa przyjaźń

11 508 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
  • dark smurf

    6 September 2016, 08:50

    dziękuję za uznanie i miłe słowa :)

  • giulietka

    6 September 2016, 07:53

    Niezwykły.

  • marka

    5 September 2016, 22:06

    Melodyjny, ale i z myślą.

  • Bise

    5 September 2016, 21:06

    Retoryczne.
    Czy istnieje "przypadkowa przyjaźń"?