Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zazdrość...

Nie zdradzę miejsca
ani dokładnej godziny
gdzie pragnę się udać
by pomilczeć samotnie

Odbyć nocny monolog
do księżyca otulonego
w milionowe marzenia
który też bywa znużony

Ironicznymi spojrzeniami
matujące tyle zazdrości
o ulotne chwile lubiące
być powielane kilkakrotnie...

15.05.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 1 June 2014, 19:24

    Arti szepnąć mogę wraz w wiatrem może akurat usłyszysz odpowiednią melodie ;)
    Pozdrawiam Łobuzie ;)

  • Voyage

    31 May 2014, 00:16

    Tak Aniu, zdradzać nie wolno, to grzech..;))

    Ale tak zaszeptać to mi możesz, gdzie to..

    ;))

  • Pechowa_

    16 May 2014, 11:57

    Agnieszko, Krysiu dziękuje Bardzo ;)

    Roza żarty żartami miło jednak, że siię zatrzymałeś ;)

    Pozdrawiam ;)

  • krysta

    16 May 2014, 09:58

    Przepiękny...zatrzymuje...
    pozdrawiam Aniu :)

  • RozaR

    15 May 2014, 21:43

    Wiersz dobry - uznanie -sorry za zarcik.

  • 15 May 2014, 21:35

    Ujmuje ten wiersz.

  • RozaR

    15 May 2014, 18:05

    Gośka widziała jak łaźisz po dachu i się opierasz o antenę.