Menu
Gildia Pióra na Patronite

raz. dwa. TRZY

Nie zdążyłam Ci nawet powiedzieć
jak bardzo byłam w Tobie zakochana.

Teraz wstydzę się że nie podeszłam do Ciebie
nie porozmawiałam, kamienna twarz a serce podskakuje do gardła...

Tylekroć chciałam rzucić się w Twoje ramiona
wyszeptać Ci coś do ucha, po prostu być przy Tobie...

Teraz jesteś tam.

Motyle w brzuchu padły jakby spryskane trucizną
Umiera moja dusza, ale nigdy o Tobie nie zapomnę

Odliczam dni do naszego spotkania,
może tam będę w stanie opowiedzieć Ci
o każdym szczególe jaki wniosłeś w moje życie...
Kolejna noc
Kolejny dzień
Kolejny tydzień
kolejny miesiąc
kolejna godzina
kolejna chwila
kolejna minuta
kolejna sekunda
/\_ /\/\__/\/\/\__/\/_______________________bez Ciebie

i tak już do końca życia.

9852 wyświetlenia
98 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!