Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fala

Nie zdążę wyschnąć
znowu mnie zaleje
Nie zdążę krzyknąć
znowu mnie zagłuszy
Tylko czuję, że jest
i drapieżnie okrywa bólem
moje ciało
Serce me ściska
nie pozwalając mi
ani umrzeć
ani nie dając mi żyć
Oddech mój płytki
bo na głęboki
nie daje mi szans
Oczy me
krwiście patrzą otwarte w przyszłość
Zamknięte powieki
przygniatają przeszłość
Cały drżę
w wiecznym spokoju
A ona cyklicznie
nie daje mi wyschnąć
bo znów mnie zaleje
Nie zdążę krzyknąć
bo znów mnie zagłuszy'
Fala mego uczucia...

3287 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • czarnulkaa

    27 September 2011, 22:06

    a myślałam, że tylko ja tak mam ;p