Menu
Gildia Pióra na Patronite

City w mroku

nie zdążę
wszystkiego zapisać
huśtam się na wersach
między balkonem
a chwilą obok

w dole
szachiści obrócili
koniom głowy
targają się
za krótki rękaw

czarno na białym
w kolorze
moralnego kaca

obok kobieta porzucona
rozbita
jak szklanka

27 419 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!