Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie znając ciebie

Nie zaznałam szczęścia
Nie znając ciebie
Gdy się pojawiłeś w moim życiu
Świat nagle zyskał barw
Gdy tańczę w słońcu
Dziękuję że jesteś obok
Podarowałeś mi Coś więcej
O czym nawet nie marzyłam
Gdy śnie na jawie
Trzymając cię za rękę

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
  • marka

    5 December 2020, 17:54

    Piękne, życiowe.