Menu
Gildia Pióra na Patronite

Expo se samotności

Nie zawsze samotność
jest pisana jak się wydaje
Nie zawsze samotność
przeszkadza na co dzień

Nie zawsze samotność
to samo w życiu znaczy
Nie zawsze samotność
wie się co bezpośrednio mówi

Nie zawsze samotność
da się w sobie oswoić
Nie zawsze samotność
daje święty spokój

Nie zawsze samotność
daje chwilę wytchnienia
Nie zawsze samotność
wszystko na lepsze zmienia

Nie zawsze w samotności
dobrze się czuje każdy
Nie zawsze w samotności
strach na zawsze odchodzi

Nie zawsze samotność
jest dla każdego wolnością
Nie zawsze samotność
jest najlepszą przyjaciółką

Nie zawsze przed samotnością
kiedy się chce można uciec
Samotność jest więzieniem
tylko na własne życzenie

93 681 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!