Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

do...(list pierwszy)

nie zawracam ci głowy
modlitwą

choć gdzieś pewnie chcą
modlić się
słowa

z kolan nie wstałabym ciężkich
od grzechów

i może od przeprosin
ciągłych ty byś się
zdenerwował

jak zawsze milczę i zaplątana
w bezsenność

znów zamykam
okna
do ciebie

- bez jednego amen

22 047 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    30 October 2012, 22:51

    Nie przepraszaj, jeżeli bowiem chodzi o błędy i interpunkcję...to ja...osiołkiem prawdziwym jestem :)) Pozdrawiam :))

  • luterin

    30 October 2012, 22:44

    Dziękuję Wiolu, wiersz, jeden z ważniejszych dla mnie...

  • luterin

    7 July 2012, 02:26

    Dziękuję wszystkim za obecność słowem w moim świecie...bardzo wzruszyły mnie Wasze słowa...może za...nawet...:)) To miłe...

  • miramija

    5 July 2012, 22:38

    Podoba mi się...

  • 5 July 2012, 17:10

    Dobry... ale zapis zbyt "ciężki".

  • Gaia

    5 July 2012, 09:26

    Można na siebie przyjąć grzechy całego świata. Ale im podołał tylko jeden człowiek. Czy Ty myślisz, ze masz aż tyle sił?
    Otwórz okna. Już czas...
    Pozdrawiam :))

  • gabaldon

    5 July 2012, 01:01

    Każdy na przebaczenie zasługuje
    ,jeżeli naprawdę żałuje...
    Waga ogromna przewinień potrafi dołować...
    Lżej zrzucić cześć z siebie...
    i lekkością sumienia..znowu się radować...

    dobranoc....luterin...:)