Menu
Gildia Pióra na Patronite

zmierzchem malowane

nie zatrzymuj mnie

bo poza linią jestem powrotów
chcesz rzuć na szalę garść
słów co bolą bardziej
niż chcą

może nie byłeś tym
a ja nie byłam tą ?

nie krzycz niech świat
złamie mi oczy bólem
- ja mam złamane

cicho łzawo bezdomnie

w nas pogubionych
jeszcze się zdarzy
dla ciebie
maj

jeszcze się wiosna
pomodli
o mnie

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    24 May 2013, 23:25

    Jeśli Ciebie coś u mnie urzekło, to cieszę się...bardzo.

  • luterin

    24 May 2013, 23:13

    Dziękuję Agnieszko, miło mi to czytać :)

  • AMA

    13 May 2013, 19:41

    jaki piękny wiersz...

  • luterin

    30 April 2013, 20:51

    To prosty wiersz. Jak wszystkie moje.
    Dziękuję za przeczytanie i zostawione słowa.
    Pozdrawiam...już prawie majowo.
    :)

  • Aquarelle

    25 April 2013, 18:59

    Niech tak się stanie.

  • Pechowa_

    25 April 2013, 08:38

    Ale cudowny wiersz..
    Chwycił Mnie za serce.. wzrusza... !
    Pozdrawiam cieplutko :)

  • Incommodi

    24 April 2013, 22:27

    Piękny. Zachwycająco niezwykły.
    Zabieram :)

  • misiek45

    24 April 2013, 22:08

    Smutne wersy krzyczą słowami Beatko,byc może ten maj i wiosna będą przychylne -milutko pozdrawiam :))