Menu
Gildia Pióra na Patronite

Atrybucja

Nie zatrzymasz czasu. Chwili nie uchwycisz.
W niepamięci ciszy, własnych krzyków nie uciszysz.

Nie odwrócisz biegu zdarzeń, nie powstrzymasz przeznaczenia.
Nie ma takiej mocy w świecie i też nie ma to znaczenia.

Nie podniesiesz dumnie czoła w swej słabości skrytej.
Nie ujawnisz też natury pozorem zakrytej.

6576 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!