Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 24 September 2021

Duma...

Nie zatrzymam myśli
ani uciekającego czasu
gdzie za moment
będę Twoją mamą

Odczuwam ekscytację
poplątaną z lękiem
czy zapełnie po brzegi
maleńkie serce

Miłością czy szczęściem
tak abyś mogła kruszyno
za parę lat szepnąć
że jesteś ze mnie dumna...

22.09.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    22 September 2021, 09:51

    ..łączę się w tym oczekiwaniu, na TWOJE 🌷TAKIE MALEŃKIE WIELKIE ❤️szczęście..

    • Pechowa_

      14 October 2021, 17:01

      Dziękuję Pięknie 💜👣😊

    • kukaczka

      14 October 2021, 19:57

      Daj znać.. coś więcej? 😍