Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie zasłaniaj się
nie usprawiedliwiaj
ty tylko ranić potrafisz
i żadne dobre słowo
nie wyszło do mnie
z ust twoich

znasz mnie a nic
o mnie nie wiesz
słuchasz ale nie słyszysz
patrzysz ale nie widzisz
kochasz lecz nie nawidzisz

a przecież w oczach
tkwi siła duszy

---------------------------------------
( wspomnienia 2009r.)

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!