Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zapomnij

nie zapomnij mnie przytulić
gdy się zbudzisz
tego i ust twoich pragnę najbardziej
w szarej godzinie przedświtu
nie musimy wychodzić z łóżka
zostaniemy tak całując i zaglądając w oczy
zanim wejdziemy w dzień
wieczorem ja przytulam
taki plan marzenie zamiar
tęsknota za ciepłem ramion
oddechem smakiem ust
kiedy oboje drżymy śmiejąc się
i niecierpliwie czekając
na następny krok
dalej już tylko przepaść
której pragniemy oboje
lecz nie zapomnij przytulić

15 275 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!