Menu
Gildia Pióra na Patronite

to dla pamięci

nie zapomniałam żadnej z rys
żadnego ze zwątpień
kapliczki w trwodze
gdy pytałam

iść ?

i łzy solidnej
wypłakanej mocno

i cicho

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!