Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś moją piękną zaszłością

Nie zapomnę o tobie
Bo serce mi wypomina
Te wspólne chwile spędzone
Były to dobre momenty
Kiedy ciszę przerywał twój głos
A w oczach tkwiła wrażliwość
Która mnie ujęła
Gdy zbliżał się już ten czas
Przepełniało mnie przeczucie
Tutaj nic się nie powtórzy
Bo miałaś w sobie coś
Co łagodziło duszę
I nie myliłem się
Za każdym razem
Choć dzień się zmieniał
Ja zawsze znajdowałem powód
Aby nosić uśmiech na twarzy
Bo myślami już wyrażałem radość
Że ciebie znów zobaczę

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
  • Cris

    3 August 2020, 19:44

    Warto pamięać tę zaszłość, choć to pewne że tak zostanie...ładnie brzmi

  • Tomasz M.

    3 August 2020, 18:28

    Dziękuję :)