Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiersz Pamięci "

Nie zapomnę Cię...
Przecież o tym wie(r)sz
Kiedy ostatni włos kolor zmieni
Oczy blask swój stracą
Z serca mego uleci już lato
Nie zapomnę Cię...
Naszych chwil wspólnych
Które wspominam z czułością
Tych rozmów wytęsknionych
Ciepłej filiżanki kawy
Cudownej inspiracji
Mądrości Twych słów
Nie zapomnę ich już...
Blasku nadziei
Wschodu słońca
Nie zapomnę Cię...do samego końca
Twojego piękna wewnętrznego
I serca dobrego
Chyba, że Pan Bóg zdecyduje inaczej.

....
Dla Ciebie Przyjacielu
15.11.2020
22:08

281 594 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!