Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie zapomnę Cię..."


Nie zapomnę Cię
Choć Nasze drogi nie skrzyżują się
Moim (nie)spełnieniem Byłeś
Jesteś i będziesz...
Oświetlać będę Twoją drogę
Kibicując...jeśli miło będzie Ci?
Wdzięczna za spędzony czas...
Wspólne lata...miesiące...dni
Z serca całego dziękuję Ci
Za czas poświęcony...wzruszeń moc
Bicie serca niejeden raz
Poezji tomik w sprzedaży będzie
Z myślą o Tobie...
Tak postanowiłam kiedyś sobie
Tobie też...
Jeszcze w tym roku pojawi się...
?
...

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!