Menu
Gildia Pióra na Patronite

Presja

Nie zamieniłyśmy słowa od rana,
Więc jaki cel w Twym przybyciu kochana?
Do słów „presja” dodałaś „de”
Dwunasty miesiąc nie szkoda Ci mnie.
„Chcieć to móc!” powiedział ktoś,
Chociaż nie ufam sentencji za grosz.
Więc jak już jesteś, nie odchodź na krok,
Czuj się jak w domu bo to już rok..

97 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!