Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uwaga

nie zakochuj się
ostrzegam
tak jak większość ludzi
przedstawia się światu
powinnam mieć to na wizytówce

odwróć myśli
zanim zaczniesz marzyć
o wspólnej przyszłości

będzie ci przy mnie nieziemsko
racja
ale nikt nie mówi tu o niebie
nie musisz iść za mną w ogień
to i tak będzie piekło

mam błąd wpisany
w akt urodzenia
żyję

13 590 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
  • Sierjoża

    25 March 2015, 23:55

    E, chyba nie...Dobry wirsz. Miłego!