Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zabieraj mi..

nie zabieraj mi
wspomnień
które co dzień
co noc
przez palce próbują uciec
zaciskam pięści

zimne me serce
zamarzły łzy
i nie mów mi
że wszystko u Ciebie dobrze
nie wierzę..

patrzyłeś na mnie
cierpienie w Twych oczach
i jakaś niewypowiedziana złość
nie okłamuj mnie
przepraszam

stan agonalny mego serca
nie zabieraj mi swojego życia
martwieję..

http://www.youtube.com/watch?v=DnGdoEa1tPg

15 999 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • katjaa

    1 November 2012, 11:12

    dziękuję serdecznie, również pozdrawiam..

  • belzebub

    1 November 2012, 01:37

    Przystanąłem nad twoimi słowami. Czytam wzruszony.

    Pozdrawiam.

  • katjaa

    30 October 2012, 14:10

    dziękuję Mario i Kasiu...

  • miramija

    28 October 2012, 21:29

    Smutno... ale zatrzymuje...

  • katjaa

    28 October 2012, 18:55

    niestety smutno, dziękuję za te ciepłe słowa..
    pozdrawiam Was serdecznie..

  • misiek45

    28 October 2012, 18:07

    Smutno u Ciebie Kasiu,emocjonalny i ładny wiersz-miłego wieczoru :)

  • katjaa

    28 October 2012, 18:03

    dziękuję Aniu, Jolu i Bogusiu, że jesteście.. pozdrawiam ciepło..

  • NieBoska

    28 October 2012, 15:54

    Wow ;)

    Piękny wiersz ;)

  • aloya

    28 October 2012, 10:47

    Piękny:))