Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach...

Nie zabieraj mi tej chwili
chcę uchwycić od nowa
miekkość serca twego
upadam cały czas
moje stopy sie poddają
odrzucam siebie
od wszystkiego co mnie przerasta
co nie daje mi spać
co woła...co krzyczy
proszę...włóż oddech z powrotem do mych ust
obroń mnie od strachu...

http://www.youtube.com/watch?v=PKm-xb3em20

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    8 May 2014, 08:25

    no cóż mogę tylko :):):)i pozdrowić serdecznie :) i jest mi miło:)a co tam jeszcze raz:)

  • Malusia_035

    7 May 2014, 12:16

    Piekny :)

    Pozdrawiam :)

  • Janya

    7 May 2014, 09:53

    Bardzo ładny:))

  • vikkka

    7 May 2014, 08:28

    Chwyta za serce-pozdrawiam