Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozterki Ogrodnika

Nie wywieszę flagi,
Bo dzisiaj biało - czerwona,
Jakby ubogi krewny białej.

A to Żyd huknie na parlament.
Ryży woli być łowcą burz,
Niż uszanować miliony Polaków,
Wymordowanych przez Niemców.

A to 340 miliardów dolarów za wizy.
Wreszcie banderowski konsul
Wydaje polecenia polskiemu prokuratorowi.

Europarlamentarzyści rządzących
Głosują za Nord Stream 2.

Przed kościołem stoi 5 flag:
2 biało - żółte,
2 biało - niebieskie
I z tyłu, jakby przyparta do muru
Biało - czerwona.

Będę dzisiaj pił wódkę,
Jak to na stypie.

Popiłem wódki,
Od razu sens i wiara wróciła.
Wywiesiłem flagę.
Nie jestem zdrajcą przecież ja,
Jestem ogrodnikiem Polski,
Mojego Kwiatu.

297 594 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!