Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie wypuszczaj mnie z rąk - jeszcze czekamy na słowa
jeszcze gwiazdy
nie uchyliły ostatniego rąbka
- tajemnicy

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • Sexoh't

    2 August 2022, 20:30

    Pięknie Marylko.
    Wszystko jest zapisane w gwiazdach, a nad tym czuwa Bóg :)

    Pozdrawiam Ciebie gorąco :)

    od RedRose, Maryla S., Zigi7
    • Maryla S.

      2 August 2022, 21:24

      Bronku, również pozdrawiam, dziękuję 😊