Menu
Gildia Pióra na Patronite

w zanadrzu jutra

Nie wypowiadaj słów,
które mogą się sprawdzić.

Nie wypowiadaj, bo później
nie odżałujesz zabrzmią jak zaklęcie.

Nie mają miejsca
w księdze czarów.

Słowa, choć ulotne
jak wiatr mają moc!

Raz wypowiedziane
nie idą z wiatrem.

Zanim coś powiesz,
przemyśl...

Zastanów się dobrze.
Nieodgadnione to co niesie jutro.

93 717 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!