Menu
Gildia Pióra na Patronite

żyj by nie pozostało śnić

nie wyłuskuj wad
po cóż
jak ulał

szczęście zwiastuje
serce wie
jeszcze w dłoniach utrzymaj by nie rozwichrzył wiatr

jeden nieprzemyślany dąs świat zmieni
kłopotliwe odwrócić gdy
pozostaje niesmak

to słodycz poi rozkoszą

Krystyna A.Sz. 06.01.2017r.

70 238 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    10 January 2017, 20:50

    Dzięki Michał za odwiedziny i słowa
    Wzajemności :)

  • silvershadow

    10 January 2017, 13:52

    "nie wyłuskuj wad
    po cóż
    jak ulał" - to jest to, bo świat pozbawiony od-cieni byłby miejscem pozbawionym barw ...
    Pozdrawiam, Cris :-)