Menu
Gildia Pióra na Patronite

przykazania miłości

nie wyciągaj sprośnej ręki po krystaliczne jak łza serce
nie wyznawaj nikomu miłości jak masz myśli lubieżne

nie rzucaj słodkich słów na wiatr obłudzie na pożarcie
nie składaj nigdy obietnic bez pokrycia ulegając pokusie

nie zadawaj ran sercu i duszy bo winy za czyny
popełnione nie da się wymazać już nigdy

93 512 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!