Menu
Gildia Pióra na Patronite

PPP......

Nie wybrałam Ciebie dlatego, że mi się podobasz…
Nie wybrałam dlatego, że jesteś tak daleko…
Wybrałam dlatego, że sprawiłeś,
że na mojej twarzy znów pojawił się uśmiech i blask w oczach…
Pierwszy raz od bardzo dawna…
Zmieniłeś moje życie i mnie całkowicie…
I wystarczyło Ci na to tak mało czasu…
... Weź mnie delikatnie
W swoje ramiona i przytul
Niech zasnę bezpieczna
A gdy ranek
Obudzi nas bladym świtem
Wstań zaparz kubek czarnej kawy......

4544 wyświetlenia
66 tekstów
0 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    piękny

  • Cris

    28 July 2016, 09:23

    czując się bezpiecznie towarzyszy radość...
    pozdrawiam.
    :)