Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wynajm

Nie wszystkie klucze pasują do drzwi
nie wszystkie drzwi pasują do klamek
nie wszystkie klamki zmieszczą się w dłoni
jak często je wyrywamy
zostajemy sami z nimi
- i co -
- i nic -
tak trwamy
nie zdając sobie sprawy
nie pasując do miejsc w jakich mieszkamy

17 046 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
  • nicola-57

    28 April 2017, 13:57

    weź się za Remont k a m i e n i c y...,
    to honorowa sprawa...