Menu
Gildia Pióra na Patronite

wytchnienie

między gałęziami
drżące okno na przyszłość

jak spadający orzech
przypomnieniem
że drzewo nie stoi

zeppelin
między słońcem a księżycem
w błękicie

nie wrócisz

jakby ożyły rzeczy
które nie przestały być martwe

w bieli

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących