Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złość

Nie wola przytłacza
obezwładnia
chowasz się
jednak
nic to nie da
i tak cię dopadnę
w złości powykręcam
utopie w łzach
światło zgaszę a
niemy krzyk telefonu
ściśnie krtań .
Plączesz się
po korytarzach
upadasz ...
Nawet błagalna
modlitwa martwa
serce puste
dawno zapomniało
co to wiara
tylko dziki śmiech
ogarnia cię
i tak zostanie
choć błagasz
o spokój duszy
pokrewną siostrę
daremny to trud
bo ja jestem tu.

http://www.youtube.com/watch?v=PstrAfoMKlc

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    15 March 2012, 17:45

    Dziękuje miło mi . Pozdrawiam .

  • Shadow_lady

    15 March 2012, 17:19

    Naprawde wspaniały wiersz...;-)