Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiń mnie za to ,że nie mam ochoty Cię przytulić ..
Że straciłam blask ,
Że zbledłam,
Że jestem spuchnięta szara .... nijaka

Ja już po prostu nie mam sił ..
Część mnie umarła ..

Nie mam sił na krzyk , nie mam sił na płacz ..
Ja umarłam ..

Przepraszam.

17 903 wyświetlenia
323 teksty
2 obserwujących
  • Ragroth

    17 April 2014, 20:49

    Całkiem jak ja. Mimo to świat jest piękny...