Menu
Gildia Pióra na Patronite

brokat

nie wiesz czy jeszcze coś znaczysz
chcą patrzeć na Ciebie ale Ty
niewiele masz to pokazania

musisz szybko coś wymyślić
zanim opadnie kurtyna
i zawiedziesz swoich fanów

mam pomysł
zabij się na scenie
oni to łykną
jeśli odpowiednio przyozdobisz

chodzi o cokolwiek
byleby tylko zaistnieć
choć i tak to bez znaczenia

brokat lśni
słychać brawa

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!