Menu
Gildia Pióra na Patronite

...kilka z setek wersów dla niej...

Nie wierzę własnym oczom kiedy spoglądam na Ciebie
Bo choć tyle czasu razem to
Wciąż mam wrażenie, że jesteś złudzeniem
Lub zmyślonym wspomnieniem
małego człowieczka, który wierzył tylko w siebie

I jeśli Bóg istnieje to niech mi wybaczy
Że z chmur zszedłem na ziemię by móc na Ciebie patrzeć
Że miałem czelność pisać o tym co odbiera mowę
Tam gdzie on zostawił głowę ja przywłaszczam wszystko sobie

Niech wybaczy, że i bez niego wiem co jest dobre
Że siłę mam w Tobie, a reszta - nieistotne.

2669 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!