Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wierzę, powiedziała księżniczka,
że nie ma na mapie świata, królestwa,
którego mieszkańcy mówią szeptem,
czytają książki z gustownymi ilustracjami,
a ich twórcy
nie umierają z głodu...

KURNA MAĆ
dodała
znajdę je, choćby było najmniejsze.

Zabrała kredki i poszła sobie...

2255 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • samotna_

    21 January 2016, 21:11

    Dobre!