Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wychodzimy dopiero na napisach końcowych

nie wiemy jak wszystko ująć
może nierzeczowo przedstawić
nową postać rzeczy między nami
różnie bywało
albo wstawić się w ramy dokonane
sprawy przybrały ostateczny obrót

już nie próbujemy ująć siebie więcej
nic nam nie wyjdzie w ostatnim kadrze
zacięliśmy się
między ustami a brzegiem pucharu

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
  • sprajtka

    11 October 2020, 20:10

    Nie można poprawiać ekranu, gdy film kiepski. To nie poprawia jakości fabuły;)

    od onejka, RedRose, Kasandra48